23:16

Sen sist så har det inte hänt så mycket, jobb, jobb, filmkväll och plugg. Skolan dödar mig för tillfället men jag håller koll på saker och ting, vill inte knäckas av stress så jg försöker strukturera upp saker även om det går sådär. Fick tillbaka min rapport idag, gick sådär men man kan ju inte alltid få toppbetyg även om man inte hade klagat på det. 
 
Just nu ligger jag i sängen efter att ha kollat om slutet på pitch perfect tusen gånger och funderar på att lägga mig i hyffsad tid eftersom att jag var en levande zombie idag i skolan. Hittade förresten en kul sak inne på SARAS BLOGG  som jag också tänkte göra med start imorgon eftersom att nikkan alltid klagar på att jag inte uppdaterar längre. Det går ut på att skriva om olika saker för varje dag och listan ser hur såhär: 

Inlägg 1: Jag 

Inlägg 2: Mina favoritskor

Inlägg 3: Min träning

Inlägg 4: Min pojkvän

Inlägg 5: Min familj

Inlägg 6: Mitt rum

Inlägg 7: Min hobby

Inlägg 8: Mina vänner

Inlägg 9: Mitt bästa minne

Inlägg 10: Mina framtidsplaner

Vi hörs helt enkelt imorgon, puss


TUMBLR

Jag har gjort en tumblr som jag tror att jag kommer hänga på lite oftare än här, kommer försöka att uppdatera lite här också, men kommer mest finnas på LOUISEKORSE.TUMBLR.COM
 
 

Apr. 15, 2013

De senaste veckorna har jag haft antingen för mycket eller för lite att göra för att orka blogga. Jag åkte ju till London med min fina familj när jag sist slutade skriva, det var hur trevligt och kul som helst och det var skönt att få träffa syrran igen. Efter det så var det mer lov, mer vänner och lite partaj också.
I skolan så har jag hunnit ha ett idrottsprov och ett samhällsprov. Nästa vecka är det matte. Jag är så skoltrött redan....
I helgen så var jag med Linus och vi drog till med ett chillkrök för vännerna i veberöd, det var mysigt och kul.
Just nu sitter jag med "give me a reason" av pink i öronen och borde egentligen plugga lite svenska men eftersom att datorn är hemma så går det inte.

Jag slänger in bilder från de senaste dagarna så ni har något att kolla på.

Jag har börjat träna mycket och ofta - sommarkroppen 2013 ska jag vara nöjd med!! 

PUSS


RSS 2.0