found myself in the city near picadilly

Sportlovet är slut - och jag har haft den bästa veckan i mitt liv. Jag åkte till London för att hälsa på min underbart saknade tvillingsyster. Vi hade otroligt kul, men även lite bråk men det var väl inte direkt oväntat haha....
 
Jag åkte dit den 15 februari och var framme kl 17 engelsk tid. Redan den kvällen fick jag uppleva Londons nattliv, som dock slutade på donken men det är en annan historia haha.... Dagen efter, på lördagen så gick jag och syrran upp tidigt för lite shopping inne i Kingston på ett köpcentrum som heter Bentalls. Primark, Hollister, Gilly Hicks och massa mer, helt ok liksom. Vi åt lunch på en mackbar som heter Pret. På kvällen begav vi oss ut ännu en gång - denna gång till Cirque de Soir, även denna kvällen slutade med nattmat på donken och ett trevligt samtal med två engelska ungdomar på picadilly.
 
Söndagen tillbringade vi i sängen med greys anatomy, bär och oreo. 
 
Någon dag efter, antingen måndagen eller tisdagen (har helt glömt bort haha....) så tillbringade vi vår dag för suuuuper lite sightseeing och shopping på oxford street! Sightseeingen tänkte vi att vi väntar med tills påsklovet då hela familjen åker upp. Gjorde det lite extra lyxigt med chokladdoppade jordgubbar från Godiva och en hel del slöseri med pengar inne på Victorias Secret, ville aldrig lämna stället... Jag köpte en parfym, en BH och trosor där inne.
 
Och självklart en bild framför en telefonkiosk....
 
Vi besökte även Richmond, där Caisa går i skolan, vi åt pizza och dine and dashade (coolt va?), spelade pingis i hennes common room och gick ner för richmond hill, super mysig dag. 
 
Sista kvällen så var jag, Elias, Kristoffer, Amanda, Caisa och Lasse på the George och pubade. Vi dansade, skrattade och var höga på livet. Jag har saknat dem, mer än vad jag anade. När kvällen slutade så kramades vi och sa hejdå för sista gången och nu ses vi inte förrän om 4 veckor igen. Dagen efter så började jag min resa hemmåt.
Jag har aldrig varit så känslomässigt förvirrad efter en resa som jag var efter denna. Saknad och längtan, men samtidigt lycka och glädje. Att få träffa dessa människor igen, och speciellt min syster, som betyder allt för mig. Det var det bästa som kunde ha hänt då, jag behövde verkligen träffa henne, få prata skit och få gråta ut. Det stärkte mig, men när vi stod där på flygplatsen för att säga hejdå så kände jag mig så ynklig, så liten. Jag visste att jag inte skulle få träffa min underbaraste syster på en månad till, men FaceTime och sms hjälper mig på traven, jag är lycklig så länge hon har det bra. Min allra käraste syster. 

Nu väntar skolan och ska få träffa min älskling igen, livet är bra. PUSS
 

på samhällen

Hej! Sitter på samhällen just nu och kollar på en film om hur sverige var förr i tiden. Fick reda på mitt matteprov innan idag, fick D/C. Såååå nöjd.
Var och shoppade igår, blev två par skor och en resväska eftersom att jag åker till london om 3(!!!) dagar. Längtar så mycket tills jag får träffa min fina syster igen. En månad ifrån varandra är alldeles för mycket har jag märkt nu. Nu väntar ett glosförhör på 72 glosor i danska, och sen är jag i princip ledig från skolarbete resten av veckan. 
Slänger in två bilder, en på hur jag ser ut idag och en på mig och min (ping)ojk(vin)än. 

Ärmlös skjorta; JC// Kofta; HM// Jeans; JC//

Min zombieboyfriend och jag

-

Hade världens jobbigaste natt och somnade inte förrän runt 4.. Blir jobb hela dagen, och hoppas på att allt blir bättre än vad det är nu.


RSS 2.0