jag är för full knuffas omkull, vart tog du vägen

Sitter här med syrran och pratar om lite skolarbete, känns som att livet bara kretsar kring skolan nu de sista veckorna innan sommarlovet? Längtar verkligen till sommaren nu!!!
Caisa hjälpte mig lite med en laboration jag har imorgonbitti och jag ska hjälpa henne att plugga till hennes samhällsprov hon har imorgon!
Idrottsprovet idag gick så jäääävla bra! Hade pluggat till exakt rätt saker så det gjorde ingenting att jag inte pluggade så mycket. Herregud, satt nog och log för mig själv när jag insåg att jag kunde svaren på alla frågor. Måste ha sett ut som värsta idioten ju, haha. Ikväll ska jag då förberade inför laborationen imorgon och kanske ta ett pass på friskis? Får se om jag orkar när klockan närmar sig 20.00! Inte tränat på ett tag och känner att skolan börjar ta över min fritid alldeles för mycket.
Imorgon visar iphones väderapp ett lovande väder och jag hoppar på väldigt mycket mindre blåst och mer sol än idag, nu blev jag lite för sugen på glass, så ska väl gå och äta lite heheh, tjohaaaaj.

written in the stars

tjaaaaop, sitter på historian och morgonen har varit helt ok! Vaknade rätt stressad en timme innan bussen gick eftersom jag tänkte plugga lite till provet i eftermiddag på morgonen men det hann jag inte direkt, så säger väl hej till F:et! Äeeeh, hoppas att det går bra iallafall!!
Ska diskutera en massa bilder som handlar om nazismen typ, kulkul. Och läraren skämmer dessutom ut sig genom att räkna på tyska, underbart. Måste diskutera nu, kul.

I CANT CHANGE MY PAST, BUT WHO THE FUCK ARE YOU TO PREDICT MY FUTURE?

hallooooj, kom hem från Flipps för en timme sedan och sen dess har jag suttit och snackat med syrran! Nu ska jag hitta nått bra att kolla på och sedan ska jag sova. Imorgon väntar en dag med massa skit och ett idrottsprov. Taggar satan!! Eller inte. Godnatt finisar!

they say what goes up most come down, but don't let me fall!

knaaaaas, orkar inte riktigt med mitt idrottsprov så tänkte mer berätta vad jag har gjort i helgen för att slippa att plugga i några minuter!
I fredags gjorde jag nada, eller jag vart hemma hos Rebecca med Filippa och snackade om allt som behövde lättas från hjärtat. Käkade choklad, provade kläder inför lördag och var allmänt sjukt trötta haha. Igår, lördags sov jag för länge och sedan gick jag upp och duschade och fixade mig inför kvällens festligheter! Lokalfest i hålan löberöd stod på schemat och det var helt okej! Blev medbjuden av Linus och fick ta med mig några vänner så det blev jag, Filippa, syrran, Rebecca och hennes kusin Sebastian! När vi var där träffade vi några andra välbekanta ansikten och festade! Där var inte sådär jätte mycket ös men det var väl ändå en helt okej fest! Runt 2 kom taxin som skulle ta oss till Lund, 600 kr bara sådär, härligt! Väntade på bussen i Lund i en halvtimme och det är alldeles för kallt ute för att vara maj!
Väl hemma i kära lomma drog vi oss mot donken för ett kvällsmål, eller rättaresagt ett morgonmål och lite retande av Sebbe som bor i arboga! När klockan närmade sig halv 4 drog vi oss hemmåt mot våra saknade sängar.
Dagen idag består av plugg till idrottsprovet, har arbetat av 4 av 20 sidor så har en del att ta tag i om man säger så.. och sedan ska jag träffa min fina Filippa och kolla på big brother och snacka vidare eftersom det kom upp en jävla massa igår som tåls att bli pratat om alltså!
Sådär nu har jag tillbringat alldeles för lång tid att skriva världens meningslösa inlägg till er så får väl kötta på idrotten nu då. PUSS.

samhällslektion

Sitter på samhällen med Sandra och Carolina, vi skriver ett sjukt drygt arbete om EU. Wohooo, har inte direkt så mycket mer att skriva utan ville bara slippa sätta igång med arbetet heh...

Ni får en fin duckface bild på mig och Sandra från Flipps fest

Godmorgon sunshines!

Godmorgon! Har precis kommit till skolan och ska jag vara ärlig så blev jag rätt pepp på livet imorse när jag såg vädret! Det ska bli upp till hela 19(!!) grader och jag kan inte vara mer nöjd med vädret. Sitter och väntar på att danskan ska börja och ska nog dra mig mot skolans kiosk och handla en cola och kanske en kanelbulle...
Min blogg.se app fungerar inte riktigt som den ska så ska be en vän att kolla på det sedan så att jag kan få bilder till inläggen när jag bloggar från iphonen.

godnatt!

Ska ta och sova nu, börjar tidigt imorgon... Vill verkligen inte ha skola nu, vill till Spanien, vill ha kul med mina fina vänner och bara umgås utan att det finns något prov veckan efter.. Ååååh ta mig till den 15 juni och skolavslutningen nu!

starting over!

Tror knappast att någon läser min blogg nu för tiden, men jag tänkte iallafall börja blogga igen! Har blivit rätt så sugen när folk i min klass bloggar!! 
Just nu kliar det som satan i mina fingrar och vill bara berätta om allt kul som har hänt sen sist - vilket är en hel del! Slänger in en bild på mig, Nicole och Sandra sålänge!

RSS 2.0