Du är den finaste som finns

Jag älskar dig.


09.27

Trotsar vädret idag och slängde på mig ett par shorts och en t-shirt, ni får bild när jag kommer hem! PUSS


21-01-2013

Så som de flesta av mina inlägg har börjat den sista tiden kommer jag även att börja detta inlägget; shit vad längesedan det var jag skrev, men har faktiskt anledningar!! 
 
För drygt 2 veckor sedan lämnade jag min älskade, älskade tvillingsyster på flygplatsen i köpenhamn för att vara ifrån henne i ca ett halvår. Hon åkte till London och ska studera där ända fram tills i juni. Om ni av någon anledning inte har hittat hennes blogg eller vill läsa den så får ni en länk HÄÄÄÄÄR  Jag måste erkänna att jag saknar henne något otroligt, men tack vare knäppa skypesamtal och sms när det går så klarar jag mig väl ändå hyffsat. Jag ska åka dit den 15-24 februari och jag gör inget annat än att räknar dagarna! Men så länge hon har det bra där, vilket hon verkligen har, så är jag glad för hennes skull, men man kan inte hjälpa att bli annat än avundsjuk när hon får shoppa, gå ut på nattklubbar medans jag sitter här hemma i iskalla sverige och går på hemmafester liksom... Men om 25 dagar så sitter jag där hos henne! 
Förutom att jag lämnade bort min älskade syster till en fritt främmande familj så har jag klarat av att vara sjuk, och missa den första veckan i skolan, och är inne på min andra vecka nu, och kan säga som så att det är rätt mycket att stå i nu, samhällsredovisning, prov i svenska och prov i matte. Har inte direkt så mycket fritid då jag jobbar varannan helg också. Påtal om helg så var denna helgen sjukt mysig, fre-lör, och sön-mån sov jag hemma hos min fina pojkvän och hade det allmänt mys med film och skip-bo. Älskar att umgås med min prins, han är verkligen min livlina nu när Caisa är borta, och han betyder så himla mycket för mig. Älskar dig finis. 
Lör-sön så sov jag hemma hos min vän Sandra, som också bor i veberöd. Vi skulle på en lokalfest i lilla veberöd. Det var inte så kul som jag hade hoppats, så som tur är så hade jag ett underbart sällskap hela kvällen. Och har även två fester inplanerade de nästa helgerna så man kan ju inte klaga direkt. Vi var i en lokal som heter tornastugan och vi var väl en 50-60 pers eller fler. Det var helt OK, men efter slagsmål och massa bråk så började peppen avta och vi begav oss hemmåt redan vid tvåtiden. Andy körde oss hem, supersnällt! När vi väl var hemma så hoppade vi ner i sängen och pratade lite om allt möjligt som tyngde våra axlar och saker vi ville få ut, och sedan somnade vi som djur. Vi vaknade vid tolvtiden och åt lite lunch och efter det så körde Sandras pappa mig hem till Linus igen. Mysigare helg får man leta efter. 

Ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera min blogg, känner att jag får blogglusten tillbaka. Ska faktiskt försöka att bjuda på en outfit-bild imorgon innan skolan om jag hinner. PUSS

RSS 2.0